Cotlet de vițel cu șalotă prăjită, rucola și mămăligă moale
Cotletul de vițel cu șalotă prăjită, rucola și Polentan moale este un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 4. O porție conține 221 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $3.37 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, oțet balsamic, cotlet gros de coaste de vițel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlete de vițel prăjite la tigaie cu rucola, Mămăligă cremoasă cu pui, șalotă caramelizată, rucola, și Cotlet de vițel cu mămăligă de salvie și cremă de dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți 3/4 cană de ulei și suc de lămâie într-un castron mic pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Se amestecă cimbru, sare și piper într-un alt castron mic. Frecați amestecul de cimbru peste Cotletele de vițel; se pune într-un vas de copt din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Vițel
Piper
Cimbru
Sare
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Bol
3
Se toarnă marinada cu ulei-lămâie; lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Lămâie
Ulei De Gătit
4
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Combinați șalotele, oțetul și restul de 1/4 cană de ulei într-o tigaie medie de prăjire; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Oțet
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
6
Se presară sare și piper. Prăjiți până când șalotele sunt rumenite și fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapă Eșalotă
7
Adăugați roșiile în șalotă și prăjiți până când roșiile sunt moi și rumenite, amestecând ocazional, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Tomate
8
Scoateți tigaia din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
9
Adăugați capere și 1 lingură de saramură rezervată și amestecați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere
Saramură
10
Între timp, încălziți tigaia mare rezistentă la cuptor la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Scurgeți Cotletele de vițel și transferați marinada într-o cratiță mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Vițel
Marinada
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
12
Adăugați vițel în tigaie și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți vițelul la coacerea dorită, aproximativ 10 minute pentru mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
14
Aduceți marinada rezervată de ulei-lămâie la fierbere; fierbe 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Lămâie
Ulei De Gătit
15
Așezați 1 cotlet de vițel pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Împărțiți amestecul de șalotă-roșii între farfurii. Lingurați mămăligă moale alături.