Cotlet de vițel cu mămăligă de salvie și cremă de dovlecei
Cotletele de vițel cu mămăligă de salvie și cremă de dovlecei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 54g de grăsime, și un total de 889 calorii. Pentru $3.62 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână unt, dovlecei, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 90%. Rețete similare includ Cotlet de vițel cu mămăligă de salvie și cremă de dovlecei, Cotlete De Vițel De Salvie, și Cotlet de vițel cu crustă de muștar-salvie.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Pentru mămăligă, aruncați dovleceii și uleiul cu puțină sare, apoi prăjiți timp de 40 de minute până când sunt cu adevărat fragede. Squash Whizz la un pur cu lapte. Lăsați cuptorul pornit. Gatiti mamaliga urmand instructiunile ambalajului. Odată moale și cremoasă, amestecați purul și parmezanul cu condimente. Păstrați cald.
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor (dacă aveți una) până la sfârâit. Apăsați câteva frunze de salvie pe cotlete, condimentați Generos, apoi prăjiți la foc mare timp de 2 minute pe fiecare parte până când sunt aurii și crocante.
Transferați la cuptor timp de 5 minute pentru a termina gătitul (puneți totul într-o formă mică de prăjire dacă tigaia dvs. nu este rezistentă la cuptor). Verificați că vițelul este doar gătit, dar încă suculent, apoi odihniți-vă câteva minute în timp ce preparați mămăliga și salata (vezi rețeta de mai jos). Dacă mămăliga s-a întărit prea mult, slăbiți cu un strop mai mult lapte, apoi împărțiți între două farfurii. Acoperiți fiecare cu o cotletă și o lingură peste orice suc de tigaie.