Cotlet De Vițel Balsamico

Cotlet De Vițel Balsamico
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați Cotletele de vițel Balsamico. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă are 30 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime per portie. Această rețetă servește 48 și costă 16 cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ulei de măsline, Polly-o parte brânză mozzarella degresată, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cotlet De Vițel Francez, Cotlet De Vițel Pizzaiolo, și Cotlete De Vițel De Anghinare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare și preîncălziți cuptorul la 177°. frecați cotletele cu ulei combinat, usturoi și rozmarin. Grătar 4 min. pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se amestecă sosul de paste și oțet în 2-qt. vas de copt pulverizat cu spray de gătit. Se acoperă cu cotlete; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Sos De PasteSos De Paste
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Coaceți 25 min. sau până când cotletele sunt de coacere medie (160F).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Se servește acoperit cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În48 m.
Porții48
Scor De Sănătate1
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista