Cotlet De Vițel Balsamico
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați Cotletele de vițel Balsamico. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă are 30 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime per portie. Această rețetă servește 48 și costă 16 cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ulei de măsline, Polly-o parte brânză mozzarella degresată, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cotlet De Vițel Francez, Cotlet De Vițel Pizzaiolo, și Cotlete De Vițel De Anghinare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare și preîncălziți cuptorul la 177°. frecați cotletele cu ulei combinat, usturoi și rozmarin. Grătar 4 min. pe fiecare parte.
Se amestecă sosul de paste și oțet în 2-qt. vas de copt pulverizat cu spray de gătit. Se acoperă cu cotlete; se presară cu brânză.
Coaceți 25 min. sau până când cotletele sunt de coacere medie (160F).
Se servește acoperit cu sosul.