Cotlet de porc și piure de cartofi

Cotlet de porc și piure de cartofi
Cotlet de porc și piure de cartofi este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 164 calorii. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână piper, cartofi cu zară, boia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cotlet De Porc La Grătar Cu Piure De Usturoi, Cotlet de porc cu sos de țară și piure de cartofi, și Cotlet de porc fiert cu lapte cu piure de cartofi și sos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună sarea, boiaua și piperul într-un castron mic. Frecați amestecul de condimente pe toate părțile cotletelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Rumeniti cotletele timp de 3 minute pe fiecare parte. Acoperiți, reduceți căldura la mediu și gătiți până când interiorul este doar roz și sucurile se limpezesc atunci când un cotlet este înțepat cu o furculiță, aproximativ 10 minute; întoarceți cotletele o dată în acest timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se servește cu sos de ciuperci, piure de cartofi cu zară, pene de lămâie și romaine feliate, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Revista