Cotlet de porc în sos cremos de șampanie și pâine cu stafide cu Mascarpone și pere

Cotlet de porc în sos cremos de șampanie și pâine cu stafide cu Mascarpone și pere
Cotletele de porc în sos cremos de șampanie și pâine cu stafide cu Mascarpone și pere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 6095 calorii, 988g de proteine, și 199g de grăsime fiecare. Pentru 50,9 USD pe porție, această rețetă acoperă 67% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte, pâine cu stafide, pere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Anul Nou. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlet de porc în sos cremos de șampanie cu piure de usturoi Rustic, Cotlet de porc, mere aurii și sos de stafide, paste integrale Mac-n-Cheddar, și Pere în sos de stafide condimentat.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Condimentați ambele părți de carne de porc cu sare, piper negru, cimbru și tarhon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Adăugați cotletele în tigaia fierbinte și gătiți 2 minute pe fiecare parte, până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Adăugați șampanie și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șampanieșampanie
5
Scoateți 4 cotlete din tigaie și puneți-le deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6
Bateți împreună laptele și făina până se dizolvă făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Adăugați amestecul de lapte în tigaie și aduceți la foc mic. Fierbeți 3 minute, până când sosul se îngroașă și cotletele sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
8
Transferați cotletele într-un platou de servire și acoperiți cu măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
9
Întindeți brânza mascarpone pe pâinea prăjită cu stafide și acoperiți cu pere feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Pâine Cu StafidePâine Cu Stafide
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
10
Serviți aceste 4 cotlete de porc cu pâine de stafide. Rezervați cotletele rămase pentru o altă masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu StafidePâine Cu Stafide
Cotlet De PorcCotlet De Porc

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Poppy Monterey Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Poppy Monterey Pinot Noir
Poppy Monterey Pinot Noir
Primăvara blândă și vara mai rece din județul Monterey oferă șansa strugurilor Pinot Noir de a atinge maturitatea optimă cu un echilibru excelent de aciditate și aromă și cu o culoare profundă caracteristică Arroyo Seco Pinot Noir. Fructele roșii se luminează peste palat, culegerea zmeurii și condimentelor sunt echilibrate de aromele Franceze de stejar prăjit. Moale și mătăsos prin mijloc, acest vin crescendo pe finisaj lasă o amintire vibrantă, suculentă în gură, cu aciditate adecvată și o senzație plăcută de gură.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista