Cotlet de porc umplute cu brânză albastră cu pere

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc umplute cu brânză albastră cu pere. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 279 calorii. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cotlet de porc tăiat în centru, brânză, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc umplut cu brânză albastră, slănină și arpagic, Gorgonzola-cotlet de porc umplut cu pere, și Cotlet de porc cu brânză albastră cu mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porție din fiecare cotlet de porc pentru a forma un buzunar. Umpleți 2 linguri de brânză albastră mărunțită în fiecare buzunar.
Presărați 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper uniform pe ambele părți ale cărnii de porc.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei de măsline în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați carne de porc la tigaie; saut timp de 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți carnea de porc din tigaie și lăsați să stea 5 minute.
Topiți untul în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați pere; se presară cu restul de 1/4 linguriță sare și restul de 1/4 linguriță piper. Saut 4 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând ocazional.
Se servește cu carne de porc.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.