Cotlet de porc umplute cu brânză albastră cu pere

Cotlet de porc umplute cu brânză albastră cu pere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc umplute cu brânză albastră cu pere. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 279 calorii. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cotlet de porc tăiat în centru, brânză, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc umplut cu brânză albastră, slănină și arpagic, Gorgonzola-cotlet de porc umplut cu pere, și Cotlet de porc cu brânză albastră cu mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porție din fiecare cotlet de porc pentru a forma un buzunar. Umpleți 2 linguri de brânză albastră mărunțită în fiecare buzunar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
Cotlet De PorcCotlet De Porc
2
Presărați 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper uniform pe ambele părți ale cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ulei de măsline în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați carne de porc la tigaie; saut timp de 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți carnea de porc din tigaie și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Topiți untul în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați pere; se presară cu restul de 1/4 linguriță sare și restul de 1/4 linguriță piper. Saut 4 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
PerePere
SareSare
9
Se servește cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateNormal
Gata În24 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista