Cotlet De Porc Thailandez Cu Ceapă Caramelizată

Cotlet De Porc Thailandez Cu Ceapă Caramelizată
Cotletele de porc thailandeze cu ceapă caramelizată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 356 calorii, 34G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cotlete de porc, piper, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de portocale ai putea urma acest curs principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlete De Porc Cu Ceapă Caramelizată, Cotlete De Porc Savuroase Cu Ceapă Caramelizată, și Pere și ceapă caramelizată cotlet de porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti primele 6 ingrediente intr-o cratita mica la foc mediu-mare, amestecand constant, 1 pana la 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa feliată și sotati 15 minute sau până când ceapa este caramelizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Scoateți și rezervați ceapa cu o lingură pliată, rezervând lichid. Se amestecă sucul de portocale în lichidul rezervat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Periați amestecul uniform peste Cotletele de porc și presărați uniform cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
(tub Mare)(tub Mare)
5
Carne de porc la grătar, acoperită cu capac la grătar ,la foc mediu-mare (350 până la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până la finalizare.
7
Scoateți pe un platou de servire; deasupra cu ceapă caramelizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersici la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, mere crocante, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitana de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat timp de mai mulți ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateMediu
Gata În32 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista