Transferați marinada într-un castron metalic așezat într-un castron mare cu gheață și apă rece și răciți, amestecând ocazional, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Într-un vas mic aranjați Cotletele de porc într-un singur strat și turnați marinada peste ele, întorcând cotletele pentru a acoperi bine. Marinați cotletele la temperatura camerei, întorcându-le o dată, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Se toarnă marinada într-o cratiță mică și se fierbe 5 minute. Într-o tigaie grea de 10 până la 12 inci, încălziți uleiul la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează și gătiți cotletele 6 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4
Serviți cotletele stropite cu marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm