Cotlet De Porc Salsa Portocaliu

Cotlet De Porc Salsa Portocaliu
Reteta Orange Salsa cotlete de porc ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 270 calorii. Pentru $2.5 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți cotlete de carne de porc tăiate în centru, sare, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Cotlet de porc BBQ cu Papaya Salsa, Cotlet De Porc Salsa Skillet, și Cotlete De Porc Cu Salsa De Piersici.

Instrucțiuni

1
Tăiați excesul de grăsime din carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Așezați o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați ulei și cotlete. Gatiti pana se rumeneste pe ambele parti, aproximativ 5 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați suc de portocale, salsa, zahăr, chimen și ghimbir. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim; acoperiți și fierbeți până când carnea de porc este fragedă când este străpunsă, 40 până la 45 de minute. Îndepărtați grăsimea; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Dientes De AjoDientes De Ajo
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Transferați carnea de porc într-un vas de servire și păstrați la cald. Se fierbe sosul, neacoperit, la foc mare până se reduce la aproximativ 1 cană, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Adăugați sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Garnisiți cu felii de coriandru și portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Sos de scufundare în meniu? Încercați să împerecheați cu spumantul rossocktiv și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ca ' Furlan Cuvee Mariana Sparkling rosi7ciftcu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Ca ' Furlan Cuvee Mariana Sparkling Rose
Ca ' Furlan Cuvee Mariana Sparkling Rose
Un amestec spumant pinot noir de mare valoare de la producătorii ca ' Furlan Prosecco! Arome de cireșe proaspete, căpșuni și petale de trandafir. Rotund și cremos la gust, cu bule răcoritoare clare și un finisaj lung și echilibrat.Amestec: 84% Glera, 16% Pinot Noir
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista