Cotlet De Porc Salsa Portocaliu
Reteta Orange Salsa cotlete de porc ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 270 calorii. Pentru $2.5 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți cotlete de carne de porc tăiate în centru, sare, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Cotlet de porc BBQ cu Papaya Salsa, Cotlet De Porc Salsa Skillet, și Cotlete De Porc Cu Salsa De Piersici.
Instrucțiuni
Tăiați excesul de grăsime din carnea de porc.
Așezați o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați ulei și cotlete. Gatiti pana se rumeneste pe ambele parti, aproximativ 5 minute in total.
Adăugați suc de portocale, salsa, zahăr, chimen și ghimbir. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim; acoperiți și fierbeți până când carnea de porc este fragedă când este străpunsă, 40 până la 45 de minute. Îndepărtați grăsimea; aruncați.
Transferați carnea de porc într-un vas de servire și păstrați la cald. Se fierbe sosul, neacoperit, la foc mare până se reduce la aproximativ 1 cană, aproximativ 4 minute.
Garnisiți cu felii de coriandru și portocale.