Cotlet de porc rotisor cubanez cu ardei și ceapă

Cotlet de porc rotisor cubanez cu ardei și ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.29 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 70g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 526 calorii. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, ardei gras, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Muschi de porc la gratar cu ardei si ceapa, Cotlet De Porc În Stil Cubanez, și Carne de porc cu ardei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați toate ingredientele, cu excepția cărnii de porc, într-un blender și amestecați până se omogenizează; pus deoparte.Pregătiți 6 (16 inci) lungimi de sfoară de măcelar. Pentru a flutura carnea de porc, așezați carnea pe o tăietură cu un capăt îndreptat spre dvs. Feliați longitudinal în centru, aproape, dar nu chiar tăind carnea de porc, lăsând intactă grosimea cărnii de aproximativ 3/4 până la 1 inch. Deschideți carnea de porc ca o carte și împingeți-o pentru a se aplatiza.Începând din partea stângă, cu lama cuțitului paralelă cu placa de tăiere și lama orientată spre stânga, tăiați lungimea cusăturii, menținând grosimea de 3/4 până la 1 inch. Trageți carnea deschisă și apăsați în jos pentru a aplatiza. Continuați tăierea și aplatizarea până când întreaga jumătate stângă are o grosime de 3/4 până la 1 inch. Rotiți carnea de porc și repetați pe cealaltă jumătate. Întoarceți carnea de porc astfel încât să fie tăiată în jos. Folosind mâinile, frecați jumătate din amestecul de usturoi pe suprafața superioară a cărnii de porc. Întoarceți din nou carnea de porc și frecați-o cu jumătatea rămasă din amestecul de usturoi.Începând din partea dreaptă, rotiți carnea de porc într-un cilindru strâns. Legați-l transversal cu bucățile de sfoară, distanțându-le la aproximativ 1 1/2 inci. Tăiați orice sfoară în exces.
Transferați coapsa de porc pe o foaie de copt și acoperiți-o cu folie de plastic.
Scoateți tija centrală a rotisorului (scuipat) și vârfurile furcii de pe un grătar cu gaz exterior cu un accesoriu pentru rotisor. Porniți arzătorul pentru rotisor, porniți arzătoarele pentru grătarul din stânga și din dreapta la mediu (lăsați arzătorul din mijloc oprit) și lăsați grătarul să se încălzească la mediu (aproximativ 350 de grade F până la 450 de grade F). Între timp, încărcați carnea de porc pe scuipat și pregătiți legumele.Glisați 1 furcă cu vârf pe scuipat cu dinții orientați spre interior, așezând-o la aproximativ 10 inci de capătul scuipatului și strângeți furculița la jumătate. Glisați scuipatul prin centrul cărnii de porc pe lungime și împingeți carnea de porc până când este ferm încorporată pe colțurile furculiței. Atașați cealaltă furculiță cu dinții orientați spre interior și glisați-o în jos până când este ferm încorporată în carnea de porc. Dacă este necesar, reglați furculițele și carnea de porc astfel încât acestea să fie centrate pe scuipat. Strângeți ambele furci în poziție; pune deoparte. Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie de aluminiu.
Așezați ardeii grași și ceapa pe foaia de copt, stropiți cu uleiul, condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a combina; pune deoparte.Când grătarul este gata, încărcați capătul ascuțit al scuipatului pe motorul rotisorului.
Așezați foaia de legume direct pe grătarele de grătar de sub carnea de porc. Porniți motorul rotisorului, acoperiți grătarul și gătiți, amestecând legumele la fiecare 30 de minute, până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul cărnii de porc înregistrează 145 F, aproximativ 1 până la 1 1/2 ore.Opriți motorul rotisorului, arzătorul rotisorului și arzătoarele pentru grătar. Folosind suporturi sau prosoape de bucătărie, îndepărtați cu grijă scuipatul pe o tăietură și slăbiți furculițele.
Scoateți carnea de porc din scuipat și scoateți furculițele. Cortați carnea de porc cu folie de aluminiu și lăsați-o să se odihnească cel puțin 10 minute.
Scoateți tava cu legume de pe grătar și acoperiți-o cu folie de aluminiu.
Tăiați și aruncați sfoara din carnea de porc.
Tăiați carnea transversal în felii groase de 1/2 inch și serviți cu legumele.