Cotlet de porc prăjit cu vinetă de șuncă Serrano

Cotlet de porc prăjit cu vinetă de șuncă Serrano
Cotletele de porc prăjite cu vinaigretă de șuncă Serrano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $3.1 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 453 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cotlete de coaste de porc de la 4 la porc, crenguțe de cimbru, fleur de sel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Provolone-cotlet de porc umplut cu vinegretă de tarhon, Cotlet de porc și dovlecei cu vinetă din semințe de dovleac, și Cotlete de vițel prăjite cu vinetă tânără de usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti slanina in tigaie mare la foc mediu pana se rumeneste grasimea, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți slănina și rezervați pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Transferați 1/3 cană de slănină în ceașcă de măsurare (adăugați ulei vegetal pentru a măsura 1/3 cană, dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
4
Se fierbe bulionul într-o cratiță mică grea până se reduce la 1 cană, aproximativ 10 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se adaugă șalotă;saut până la licitație, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
7
Adăugați șuncă tocată, apoi zahăr brun și oțet. Creșteți căldura la mediu; se amestecă până când amestecul este siropos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
OțetOțet
șuncășuncă
8
Adăugați bulion redus; se fierbe până se reduce ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
9
Se toarnă prin strecurătoare în aceeași cratiță mică; aruncați solidele în strecurătoare. Pune vinaigreta deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați Cotletele de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cotlet De PorcCotlet De Porc
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mare. Lucrând în loturi, adăugați cotlete de porc în tigaie; gatiti pana se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați în tigaia de prăjire suficient de mare pentru a ține cotletele într-un singur strat.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Se adaugă crenguțe de cimbru în tigaie; se introduce în cuptor și se prăjește până când termometrul cu citire instantanee introdus în registrele de cotlet 150 buc.F, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Scoateți din cuptor; lăsați să stea în timp ce terminați vinaigreta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Reîncălziți vinaigreta la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
8
Bateți în picături de slănină și șuncă Serrano. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
Sare și PiperSare și Piper
Jamon SerranoJamon Serrano
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Așezați 1 cotlet de porc pe fiecare dintre cele 6 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
10
Stropiți cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
11
Presărați cu fleur de sel, dacă doriți. Lingura vinaigrette peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
VinetăVinetă
12
Se servește cu gratinate de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista