Cotlet de porc prăjit cu vinetă de șuncă Serrano

Cotletele de porc prăjite cu vinaigretă de șuncă Serrano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $3.1 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 453 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cotlete de coaste de porc de la 4 la porc, crenguțe de cimbru, fleur de sel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Provolone-cotlet de porc umplut cu vinegretă de tarhon, Cotlet de porc și dovlecei cu vinetă din semințe de dovleac, și Cotlete de vițel prăjite cu vinetă tânără de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina in tigaie mare la foc mediu pana se rumeneste grasimea, aproximativ 6 minute.
Scoateți slănina și rezervați pentru o altă utilizare.
Transferați 1/3 cană de slănină în ceașcă de măsurare (adăugați ulei vegetal pentru a măsura 1/3 cană, dacă este necesar).
Se fierbe bulionul într-o cratiță mică grea până se reduce la 1 cană, aproximativ 10 minute. Pune deoparte.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mic.
Se adaugă șalotă;saut până la licitație, aproximativ 3 minute.
Adăugați șuncă tocată, apoi zahăr brun și oțet. Creșteți căldura la mediu; se amestecă până când amestecul este siropos, aproximativ 2 minute.
Adăugați bulion redus; se fierbe până se reduce ușor, aproximativ 3 minute.
Se toarnă prin strecurătoare în aceeași cratiță mică; aruncați solidele în strecurătoare. Pune vinaigreta deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Presărați Cotletele de porc cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mare. Lucrând în loturi, adăugați cotlete de porc în tigaie; gatiti pana se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați în tigaia de prăjire suficient de mare pentru a ține cotletele într-un singur strat.
Se adaugă crenguțe de cimbru în tigaie; se introduce în cuptor și se prăjește până când termometrul cu citire instantanee introdus în registrele de cotlet 150 buc.F, aproximativ 8 minute.
Scoateți din cuptor; lăsați să stea în timp ce terminați vinaigreta.
Reîncălziți vinaigreta la foc mediu.
Bateți în picături de slănină și șuncă Serrano. Se condimentează cu sare și piper.
Așezați 1 cotlet de porc pe fiecare dintre cele 6 farfurii.
Presărați cu fleur de sel, dacă doriți. Lingura vinaigrette peste.
Se servește cu gratinate de cartofi.