Cotlet de porc prăjit cu sos de melasă-prune
Cotletele de porc coapte cu sos de melasă-prune sunt un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 391 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,93 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu mai puțin sodiu, ceapă, cotlet de porc tăiat în centru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet de porc cu sos cald de prune, Cotlet de porc la grătar cu sos proaspăt de prune, și Cotlet de porc ars cu sos de struguri.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 3 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent. Se amestecă bulion, afine, oțet, melasă, 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper, coriandru și prune; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când prunele sunt fragede și amestecul este gros.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Presărați 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper peste Cotletele de porc.
Adăugați Cotletele de porc în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Reduceți căldura la mediu; gătiți 4 minute sau până când ați terminat.
Scoateți Cotletele de porc din tigaie; acoperiți și păstrați la cald.
Adăugați amestecul de prune în tigaie; aduceți la foc mic. Gatiti 2 minute, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Puneți amestecul de prune peste carne de porc.
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.