Cotlet De Porc Prăjit Cu Lămâie
Nevoie de o curs principal fără lactate? Cotletele de porc prăjite cu lămâie ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 222 calorii. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de bulion de pui, ulei vegetal, cotlet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Încercați O Tigaie Măr Scorțișoară Cotlet De Porc, Miere-Muștar Foaie Tigaie Cotlet De Porc, și Cotlet de porc, cartofi și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un vas superficial; dragă cotlet de porc în amestec de făină.
Prăjiți Cotletele de porc, în 3 loturi, în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare 1 minut pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Adăugați bulion și suc de lămâie în tigaie. Aduceți la fierbere și amestecați pentru a slăbi particulele de pe fundul tigaiei.
Serviți sosul peste Cotletele de porc.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.