Cotlet de porc la grătar cu varză și salată de susan
Cotletele de porc la grătar cu varză și salată de susan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,73 USD pe porție. O porție conține 387 calorii, 36g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cotlete de porc, suc de portocale, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlet de porc cu salată caldă de varză, Cotlet de porc pane cu Slaw cald de mere-varză, și Sandvișuri de porc la grătar cu Chutney de prune la grătar și salată de varză.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul la mediu-înalt. Condimentează carnea de porc cu 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Grătiți până la fiert, 6 până la 7 minute pe fiecare parte. Între timp, într-un castron mare, combinați sucul de portocale, uleiul, oțetul, semințele de susan, mierea și 3/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De Merișoare
5 Uncii De Ceață Tocată
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați varza și coriandrul și aruncați pentru a combina.
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.