Cotlet de porc la grătar cu saramură de zahăr brun și marmeladă de ceapă-piersică

Cotlet de porc la grătar cu saramură de zahăr brun și marmeladă de ceapă-piersică
Cotletele de porc la grătar cu saramură de zahăr brun și marmeladă de ceapă-piersică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 574 calorii, 32g de proteine, și 20g de grăsime. Un amestec de piersici, zahăr granulat, cotlete de porc tăiate în centru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul granulat, puteți urma acest fel principal cu Shortcakes Cu Căpșuni-Lavandă ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlet de porc cu zahăr brun cu sos BBQ Georgia Peach, Cotlet de porc cu zahăr brun cu sos de grătar de piersici, și Gust de piersică și ceapă roșie cu cotlet de porc la grătar.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, aduceți 7 căni de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se ia de pe foc și se adaugă 1/2 cană de sare, zahărul brun, crenguța de rozmarin și 2 lingurițe. boabe de piper, amestecând până se dizolvă sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Boabe De PiperBoabe De Piper
RozmarinRozmarin
ZahărZahăr
SareSare
3
Adăugați cuburi de gheață și răciți până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De GheațăCuburi De Gheață
4
Așezați carnea de porc în saramură și puneți o farfurie deasupra pentru a menține carnea complet scufundată. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Se încălzește 2 linguri. ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, până când este transparent și începe să se rumenească, 10 până la 15 minute. Întoarceți focul la minim; adăugați piersici, zahăr granulat, oțet și 1 linguriță rămasă. boabe de piper. Gatiti, amestecand des, pana cand marmelada este caramelizata si lipicioasa, 40 de minute. Se amestecă restul de 1 linguriță. sare și 2 lingurițe. rosemary.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Boabe De PiperBoabe De Piper
MarmeladăMarmeladă
RozmarinRozmarin
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
OțetOțet
CeapăCeapă
SareSare
7
Pregătiți un grătar cu cărbune sau gaz pentru foc mediu (350 până la 400; puteți ține mâna 5 in. deasupra grătarului de gătit timp de numai 5 până la 7 secunde).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Scoateți carnea de porc din saramură și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
Carne De PorcCarne De Porc
9
Periați carnea de porc peste tot cu 1 lingură rămasă. ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
10
Grătar de porc, acoperit, întorcându-se o dată, până când carnea se face așa cum vă place, aproximativ 10 minute pentru mediu-rar (145; tăiat pentru a testa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Transferați carnea de porc într-un platou, cort cu folie și lăsați să se odihnească 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Se servește cu marmeladă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
13
* Conținutul de sodiu nu a putut fi calculat cu exactitate.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista