Cotlet de porc la grătar cu Salsa de ananas prăjită la foc
Carne de porc la grătar cu Salsa de ananas prăjită la foc ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.03 pe portie. O porție conține 294 calorii, 26g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de suc de lămâie, ardei gras, ananas auriu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Muschi de porc la gratar cu salsa de ananas, Friptură la grătar din New York cu Salsan prăjit la foc și ciuperci la grătar și sparanghel, și Cotlet de porc prăjit cu glazură de ananas.
Instrucțiuni
1
Se amestecă pasta de roșii cu pudra de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Pasta De Tomate
2
Combinați cu suc de portocale, suc de lămâie și ulei într-o pungă dublă resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Suc De Lămâie
Ulei De Gătit
3
Adăugați filet și marinați cel puțin 3 ore.
4
Încălziți o tigaie mare la foc mare până la punctul de fumat, 3 până la 4 minute. Ananas brun 4 până la 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați suc de ananas și amestecați 1 minut, răzuind bucățile maro din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Scoateți ananasul de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
7
Combinați într-un castron cu piper, ceapă și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Busuioc
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Încălziți un grătar sau o tigaie la grătar peste mare. Se acoperă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
Fulgi De Legume
9
Scoateți carnea de porc din marinată; așezați pe grătar. (Aruncați excesul de marinată.) Reduceți căldura la mediu; gătiți, întorcându-vă ocazional, până când carnea de porc nu mai este roz și temperatura internă este de 160 de minute 18 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
10
Lăsați carnea de porc să se odihnească cu 5 minute înainte de feliere. Spoon salsa peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De Ajo
Carne De Porc
11
Vezi analiza datelor nutriționale a acestei rețete "
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pinot Noir Organic Stoltz. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.