Cotlet de porc la grătar cu piersici și fasole

Cotlet de porc la grătar cu piersici și fasole
Această rețetă servește 8. O porție conține 360 calorii, 7g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți muștar dijon, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet de porc prăjit cu piersici și fasole verde, Cotlete de porc coapte suculente cu piersici și fasole verde, și Cotlet de porc la grătar și piersici.

Instrucțiuni

1
Combinați 1/2 cană de ulei de măsline și legumeulei într-o ceașcă de măsurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
2
Combinați 2 lingurimarghiran, muștar Dijon, usturoi și oțetîntr-un castron mediu. Bateți încet amestecul de uleiîn amestecul de plante până la crem. Asezoneazăgust cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar DijonMuștar Dijon
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Transferați aproximativ 1/4 cană de îmbrăcăminte într-un castron mic; acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Condimentați Cotletele de porc cu 4 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
SareSare
5
Transferați într-o pungă de plastic resigilabilă; se toarnărămânând pansament, răspândind uniformpentru a distribui. Sac de etanșare; se răcește cel puțin4 ore și până la 24 de ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
6
Gatiti fasolea intr-o oala mare de fierbereapa sarata, amestecand ocazional, pana lacrisp-fraged, 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Scurgere; transferîntr-un castron mare cu apă cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se scurgefasole; se usucă.
9
Transferați fasolea, rămânând 1 lingură de maghiran și șalotă într-un castron mediu; aruncați cu suficient pansament rezervat pentru a acoperi și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MaghiranMaghiran
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
FasoleFasole
10
Construiți un foc mediu într-un grătar cu cărbune sau încălziți un grătar cu gaz la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
Scoateți Cotletele de porc din pungă, răzuind excesul de îmbrăcăminte. Cotletele la grătar, întorcându-se ocazionalpe toate părțile, până se rumenesc și se fierb, aproximativ 20 de minute în total. (Asigurați-vă că gătiți și cotlete groase pe margini și topiți fâșiile subțiri de grăsime albă; se vor găti mai uniform.)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
12
Așezați piersicile într-un castron mediu; stropițicu puțin ulei de măsline și presărați sare.Aruncă pentru a acoperi. Grătați piersicile, tăiate cu fața în jos, până când încep să se înmoaie și să se încarce, 4-6minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
BolBol
13
Transferați carnea de porc și piersicile pe o placă de tăiere; lăsați carnea de porc să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Carne De PorcCarne De Porc
14
Felii de piersici. Tăiați oasele de lacarne de porc și felii subțiri de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
CarneCarne
15
Serviți carne de porc șipiersici cu salată de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista