Cotlet de porc la grătar cu frecare de semințe de anason și Mojo de Mango

Cotlet de porc la grătar cu frecare de semințe de anason și Mojo de Mango
Cotlete de porc la gratar cu anason-semințe freca și Mango Mojo este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 139 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână semințe de anason, zahăr, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cotlet de porc la grătar cu frecare de semințe de anason și Mojo de Mango, Cotlet De Porc La Grătar Cubanez Mojo, și Cina în seara asta: cotlete de porc la grătar marinate în Mojo.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul (nu întindeți cărbunele pe marginile grătarului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1
3pur pecultre mango, suc de lămâie, usturoi, jalapeinculo și sare într-un blender, apoi amestecați cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
UsturoiUsturoi
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Măcinați fin semințele de anason și boabele de piper într-o râșniță electrică de cafea/condimente cu sare și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnasonAnason
Boabe De PiperBoabe De Piper
CafeaCafea
ZahărZahăr
SareSare
2
Transferați amestecul într-un castron mic și amestecați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Periați ambele părți ale cărnii de porc cu frecare de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Carne De PorcCarne De Porc
2
Carne de porc la grătar pe un set de rafturi cu ulei de 5 până la 6 inci peste cărbuni strălucitori 2 minute pe fiecare parte. Mutați carnea de porc pe partea laterală a grătarului (nu direct peste cărbuni; foc moderat scăzut pentru grătarele cu gaz) și gătiți carnea de porc, acoperită, întorcându-se o dată, până când este gătită, cu aproximativ 3 minute mai mult pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Se transferă într-un platou și se lasă să stea, acoperit slab, 5 minute.
4
Serviți carnea de porc cu mojo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
1
* Dacă grătarul dvs. nu are capac, utilizați o tigaie metalică inversată.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista