Cotlet de porc la grătar cu frecare de semințe de anason și Mojo de Mango
Cotlete de porc la gratar cu anason-semințe freca și Mango Mojo este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 139 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână semințe de anason, zahăr, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cotlet de porc la grătar cu frecare de semințe de anason și Mojo de Mango, Cotlet De Porc La Grătar Cubanez Mojo, și Cina în seara asta: cotlete de porc la grătar marinate în Mojo.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul (nu întindeți cărbunele pe marginile grătarului).
3pur pecultre mango, suc de lămâie, usturoi, jalapeinculo și sare într-un blender, apoi amestecați cilantro.
Măcinați fin semințele de anason și boabele de piper într-o râșniță electrică de cafea/condimente cu sare și zahăr.
Transferați amestecul într-un castron mic și amestecați uleiul.
Periați ambele părți ale cărnii de porc cu frecare de condimente.
Carne de porc la grătar pe un set de rafturi cu ulei de 5 până la 6 inci peste cărbuni strălucitori 2 minute pe fiecare parte. Mutați carnea de porc pe partea laterală a grătarului (nu direct peste cărbuni; foc moderat scăzut pentru grătarele cu gaz) și gătiți carnea de porc, acoperită, întorcându-se o dată, până când este gătită, cu aproximativ 3 minute mai mult pe fiecare parte.
Se transferă într-un platou și se lasă să stea, acoperit slab, 5 minute.
Serviți carnea de porc cu mojo.
* Dacă grătarul dvs. nu are capac, utilizați o tigaie metalică inversată.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.