Cotlet de porc la cuptor cu chimen
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 41 calorii. Această rețetă servește 35 și costă 16 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de chimen măcinat, biscuiți ritz, mango și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Tigaie la cotlet de porc la cuptor, Cotlet De Porc La Cuptor, și Cotlet De Porc La Cuptor.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Se amestecă biscuiții zdrobiți, făina și chimenul în vasul superficial. Bateți oul într-un castron mediu. Înmuiați cotletele în amestec de ouă; scuturați excesul. Dragați fiecare cotlet în amestec de cracker, apăsând pentru a acoperi bine.
Așezați cotletele pe tigaia căptușită cu folie de 15x10x1 inci pulverizată cu spray de gătit.
Stropiți uniform cu unt topit.
Coaceți 25 min. sau până când se termină (160F).
Între timp, combinați ingredientele rămase. Lingura peste cotletele fierte.