Rețeta Cotletelor de porc italiene la grătar este gata în aproximativ 27 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $2.02 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 291 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de busuioc, roșii de prune, cotlet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Scândură De Arțar-Cotlete De Porc Umplute Italiene La Grătar, Cotlet De Porc Italian, și Cotlet De Porc Italian.
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.