Cotlet de porc Gravy cu biscuiți de umplutură

Cotlet de porc Gravy cu biscuiți de umplutură
Cotletele de porc Gravy cu biscuiți umpluți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,06 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 582 calorii, 58G de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână unt, amestec original, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma carnea de porc, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete De Porc Spaniole Cu Umplutură De Porumb Linguica Și Sos De Vin, Friptură de coroană de carne de porc cu umplutură de mere și carne de porc și sos de cidru, și Biscuiți și sos de cârnați de porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. În tigaia antiaderentă de 12 inci, topiți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
TigaieTigaie
CuptorCuptor
2
Adăugați cotlet de porc; gatiti 8-10 minute, intorcand o data, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
3
Așezați Cotletele de porc în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Se toarnă sosul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
5
În aceeași tigaie, gătiți țelina și ceapa la foc mediu-mare 3 până la 5 minute, amestecând frecvent, până se înmoaie; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Într-un castron mic, amestecați amestecul Bisquick, salvie și lapte până se amestecă. Se amestecă amestecul de țelină și ceapă. Aruncați o lingură mare de aluat pe fiecare cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
Cotlet De PorcCotlet De Porc
țelinățelină
AluatAluat
CeapăCeapă
LapteLapte
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când biscuiții sunt maronii aurii și Cotletele de porc nu mai sunt roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
BiscuițiBiscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista