Cotlet de porc frecat cu cacao și Chile
O porție conține 151 calorii, 1g de proteine, și 15g de grăsime. Dacă 53 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Cotletele de porc frecate cu cacao și Chile ar putea fi un excelent fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, pudră de cacao, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlet de porc frecat cu cacao și Chile, Cacao-chile frecat cotlet de porc, și Cacao-Chile-Frecat Filet De Porc La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați apa cu ardeiul roșu și 1 1/2 lingurițe de sare și amestecați până când sarea se dizolvă.
Adăugați Cotletele de porc și lăsați saramura la temperatura camerei timp de 1 oră.
Aprindeți un grătar și creați o zonă rece. (Pentru un grătar cu cărbune, greblați cărbunii într-o parte; pentru un grătar cu gaz, lăsați o parte neluminată.) Într-un castron, amestecați cacao, zahărul și pudra de ancho cu 1 lingură de sare.
Scurgeți Cotletele de porc și uscați-le, îndepărtând orice bucăți de piper zdrobit.
Periați generos cu ulei de măsline.
Rulați Cotletele de porc în frecarea de cacao și bateți-le pentru a-l ajuta să adere. Grătiți la foc moderat timp de 4 minute, întorcând cotletele o dată sau de două ori până se rumenesc ușor.
Transferați cotletele în zona rece, acoperiți și grătiți timp de aproximativ 15 minute, până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul cotletelor înregistrează 135 pentru carnea medie.
Lăsați cotletele să se odihnească timp de 10 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.