Cotlet de porc frecat cu cacao și Chile
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 152 calorii. Dacă 54 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cotletul de porc frecat de cacao și Chile ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de apă, ulei de măsline, pudră de cacao și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cotlet de porc frecat cu cacao și Chile, Cacao-chile frecat cotlet de porc, și Cacao-Chile-Frecat Filet De Porc La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați apa cu ardeiul roșu și 1 1/2 lingurițe de sare și amestecați până când sarea se dizolvă.
Adăugați Cotletele de porc și lăsați saramura la temperatura camerei timp de 1 oră.
Aprindeți un grătar și creați o zonă rece. (Pentru un grătar cu cărbune, greblați cărbunii într-o parte; pentru un grătar cu gaz, lăsați o parte neluminată.) Într-un castron, amestecați cacao, zahărul și pudra de ancho cu 1 lingură de sare.
Scurgeți Cotletele de porc și uscați-le, îndepărtând orice bucăți de piper zdrobit.
Periați generos cu ulei de măsline.
Rulați Cotletele de porc în frecarea de cacao și bateți-le pentru a-l ajuta să adere. Grătiți la foc moderat timp de 4 minute, întorcând cotletele o dată sau de două ori până se rumenesc ușor.
Transferați cotletele în zona rece, acoperiți și grătiți timp de aproximativ 15 minute, până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul cotletelor înregistrează 135 pentru carnea medie.
Lăsați cotletele să se odihnească timp de 10 minute înainte de servire.