Cotlet de porc fiert cu Port și prune uscate

Cotlet de porc fiert cu Port și prune uscate
Cotlet de porc fiert cu Port și prune uscate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 299 calorii, 34G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $2.25 pe portie. Un amestec de apă, port, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma prunele uscate, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Budincă De Zahăr ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Umăr de porc fiert în Hoisin-sos de vin cu prune uscate, Cotlet de porc cu parfum de rozmarin umplut cu usturoi prăjit, caise uscate și afine și sos de tigaie pentru vin de Port, și Pui Fiert Cu Prune Uscate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați friptura în jumătate transversal.
2
Combinați piperul și următoarele 4 ingrediente (prin cimbru). Frecați amestecul de condimente pe suprafața jumătăților de friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
PiperPiper
CimbruCimbru
3
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați carne de porc, rumenind pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
6
Așezați carnea de porc într-un aragaz electric lent de 4 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
7
Adăugați ceapa, prazul și morcovul la cuptorul olandez; saut 5 minute sau până când legumele sunt aurii. Se amestecă vinul, bulionul și 1/3 cană de apă, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
BulionBulion
CeapăCeapă
ApăApă
PrazPraz
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
8
Se toarnă amestecul de vin peste carnea de porc în aragazul lent; adăugați prune și frunze de dafin. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 1 oră. Reduceți căldura la minim și gătiți timp de 5 până la 6 ore sau până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PrunePrune
Carne De PorcCarne De Porc
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
9
Scoateți carnea de porc din aragazul lent; rezervați lichidul de gătit în aragazul lent. Puneți carnea de porc deoparte; păstrați cald. Creșteți căldura la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
10
Combinați amidonul de porumb și 2 linguri de apă; se amestecă bine și se adaugă la lichidul de gătit. Gatiti, neacoperit, 15 minute sau pana cand amestecul este gros, amestecand frecvent. Aruncați frunzele de dafin. Feliați carnea de porc și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SosSos
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista