Cotlet de porc elvețian și caserolă de cartofi

Cotlet de porc elvețian și caserolă de cartofi
Cotlet de porc elvețian și caserola de cartofi este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,16 USD pe porție. O porție conține 597 calorii, 46G de proteine, și 21g de grăsime. 22 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână sare condimentată, ceapă, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Caserola De Cartofi Cu Cotlet De Porc, Cotlet de porc și caserolă de cartofi, și Cotlet de porc umplut cu brânză elvețiană, slănină, salvie și sos Chianti.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Pulverizați vasul de copt din sticlă de 11x7 inci (2 litri) cu spray de gătit. În 1 cratiță de 1/2 litru, amestecați amestecul de sos și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Amestec De SosAmestec De Sos
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând constant cu sârmă. Se amestecă brânza și rozmarinul până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
În vasul de copt, stratificați jumătate din cartofii Yukon gold, tot cartoful dulce și jumătate din ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon Cartofi De AurYukon Cartofi De Aur
Cartofi DulciCartofi Dulci
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Întindeți aproximativ jumătate din sos deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
5
Strat cu cartofii și ceapa rămase; acoperiți cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
CeapăCeapă
SosSos
6
Acoperiți și coaceți 30 de minute. Între timp, încălziți tigaia antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Presărați ambele părți ale cotletelor de porc cu sare condimentată piperată. Gatiti carnea de porc in tigaie 4 pana la 5 minute, intorcand o data, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare CondimentatăSare Condimentată
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Puneți carnea de porc pe cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Carne De PorcCarne De Porc
9
Coaceți descoperit cu 30 până la 35 de minute mai mult sau până când carnea de porc nu mai este roz atunci când este tăiată lângă os și cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
OsOs
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Revista