Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc de țară cu sos de ciuperci. Această rețetă face 8 porții cu 290 calorii, 31g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, sare, cotlet de porc tăiat în centru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă de la Food.com are 6 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc cu sos de țară, Cotlet de porc în sos de ceapă de țară, și Cotlet de porc cu sos de țară și piure de cartofi pentru rețete similare.
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Chardonnay GEN5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.