Cotlet De Porc De Vacanță

Cotlet De Porc De Vacanță
Cotletele de porc de vacanță ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 573 calorii, 71G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $3.84 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți condimente pentru friptură, țelină, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet De Porc De Afine De Vacanță, Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, și Prosciutto de ierburi pe cotlete de porc "carne de porc pe carne de porc" pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare; adăugați ceapa și țelina. Saut 8 până la 10 minute sau până când legumele sunt fragede și lichidul se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se ia de pe foc. Se amestecă pesmet, afine și următoarele 5 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
3
Lăsați să stea 10 minute. Puneți amestecul de pesmet într-o pungă mare de plastic cu fermoar; pus deoparte. Ștergeți tigaia curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Tăiați coapsele de porc în cotlete de 6 (1 1/2 inch grosime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
5
Tăiați o fantă de 1 1/2 inch într-o parte a fiecărui cotlet, tăind, dar nu prin cealaltă parte (aproximativ 1 1/2 până la 2 inci), pentru a forma un buzunar.
6
Snip un colț de sac, și PIPA breadcrumb amestec uniform în fante în carne de porc. Frecați ambele părți ale cotletelor umplute uniform cu condimente pentru friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Gătiți cotletele în ulei fierbinte în tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când cotletele se rumenesc. Acoperiți tigaia cu capac sau folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Coaceți la 350 timp de 20 până la 25 de minute sau până când termometrul introdus în carnea de porc înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 5 minute sau până când termometrul înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
* Înlocuiți Cotletele de porc dezosate de 6 (1 1/2 inch grosime)pentru friptura de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc DezosateCotlete De Porc Dezosate
Carne De PorcCarne De Porc
11
Notă:numai în scopuri de testare, am folosit condimente McCormick Grill Mates Montreal Steak.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Montreal Steak CondimenteMontreal Steak Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateGreu
Gata În36 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista