Cotletul de porc cu umplutură de fructe uscate este un fără gluten și primar felul principal. Pentru $3.66 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 616 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, fructe, cotlete de porc tăiate în centru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc cu afine uscate, ciuperci și umplutură de castane, Carne de porc cu umplutură de fructe uscate și castane, și Cotlet de porc prăjit cu fructe uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 191°. aruncați împreună fructe și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați fanta orizontală în partea cărnoasă a fiecărui cotlet, tăind aproape până la os. La fel de cotlete cu jumătate de fructe; restul de rezervă pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
Os
3
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu. Se condimentează cotletele cu 1/2 linguriță. sare și piper; adăugați cotletele în tigaie și gătiți până se rumenesc pe fund, aproximativ 7 minute. Întoarceți și gătiți până când sunt fierte, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ceapa și apa în tigaie și gătiți la foc mediu, amestecând, până se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați bulion și fructele uscate rămase, 1/4 linguriță. sare și piper după gust. Se fierbe, amestecând ocazional, până când sosul se reduce la jumătate. Se amestecă untul și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Fructe Uscate
Unt
Bulion
Sos
6
Întoarceți cotletele în sos și apoi așezați-le pe farfurii. Puneți sosul deasupra, apoi presărați cu cimbru proaspăt și serviți.
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.