Cotlet de porc cu sos de cireșe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu sos de cireșe. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 361 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 3,87 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, piper, semințe de coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de porc cu sos de cireșe, Cotlet de porc cu sos de cireșe, și Cotlet de porc cu sos de ghimbir-cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mică la foc mediu până la sclipire.
Se adaugă șalota și se condimentează cu sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie si se rumeneste, aproximativ 3 minute.Amestecați cireșele, portul și oțetul și gătiți până când cireșele încep să se înmoaie și portul s-a redus la jumătate, aproximativ 10 minute. În timp ce sosul se reduce, începeți să gătiți Cotletele de porc. Când sosul este terminat, scoateți-l de pe foc și lăsați-l deoparte.Pentru Cotletele de porc:clătiți cotletele și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Așezați sarea, coriandrul, muștarul și piperul într-un castron mic și amestecați până se combină uniform. Frecați tot amestecul de condimente peste Cotletele de porc.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, sigură pentru cuptor, la foc mediu-mare, până când strălucește.
Adăugați cotletele și gătiți, netulburate, până când fundul se rumenesc, aproximativ 4 minute.Întoarceți cotletele și puneți tigaia în cuptor.
Coaceți până când cotletele se rumenesc pe a doua parte și temperatura înregistrează 145 de grade F pe un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a fiecărui cotlet, aproximativ 7 până la 10 minute.
Așezați cotletele pe farfurii calde și lăsați-le să se odihnească 2 până la 3 minute. Puneți sosul rezervat deasupra și serviți.