Cotlet de porc cu sos de ceapă de ciuperci

Cotlet de porc cu sos de ceapă de ciuperci
Cotletele de porc cu sos de ceapă de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 247 calorii, 31g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați cremă condensată de supă de ciuperci, maghiran, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Încercați Cotlet De Porc Cu Sos De Ceapă De Ciuperci, Cotlet de porc în sos de ceapă, și Cotlet de porc cu sos de ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți o cantitate mică de ulei într-o tigaie mare, adăugați cotlete și rumeniți pe ambele părți. Când cotletele sunt aproape gata, presărați maghiran pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se amestecă împreună jumătate din cutia de supă, apă, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ApăApă
SupăSupă
4
Se toarnă într-o tavă de copt căptușită cu folie de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Puneți ceapa și apoi cotletele rumenite deasupra amestecului de supă. Puneți supa rămasă peste vârful cotletelor, astfel încât acestea să fie acoperite. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 40 de minute. Scoateți folia și coaceți încă 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista