Cotlet de porc cu piersici proaspete și busuioc

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu piersici proaspete și busuioc. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 463 calorii, 25g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați spanac pentru copii, frunze de busuioc, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc cu piersici, Bourbon și busuioc, Proaspăt busuioc ricotta iaurt Dip cu piersici, și Cotlet De Porc Cu Piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați Generos Cotletele de porc cu sare și piper.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie de 12 inci la foc mare până când fumați ușor.
Adăugați Cotletele de porc și gătiți până când prima parte este rumenită frumos, 4 până la 6 minute. Întoarceți și continuați să gătiți până când temperatura internă înregistrează 145 de grade F pe un termometru cu citire instantanee, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Transferați pe o farfurie și cort cu folie. Nu ștergeți tigaia.
Reduceți focul la mediu scăzut și adăugați piersicile, coaja de lămâie, zahărul, sarea și fulgii de chili uscați. Amestecați ușor până când piersicile încep să se înmoaie, dar nu își pierd forma, 2 până la 3 minute.
Împărțiți spanacul între două farfurii și puneți Cotletele de porc deasupra.
Turnați sucurile din farfurie înapoi în tigaie și adăugați unt și suc de lămâie. Gatiti, razuind orice bucati rumenite din partea de jos a tigaiei si rotind tigaia pana cand untul este topit si incorporat in sos. Condimentează după gust cu sare și piper. Se amestecă jumătate de busuioc. Împărțiți piersicile între cele două farfurii și apoi turnați sucurile de tigaie deasupra și presărați cu busuioc rămas.