Cotlet de porc cu piersici proaspete și busuioc

Cotlet de porc cu piersici proaspete și busuioc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu piersici proaspete și busuioc. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 463 calorii, 25g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați spanac pentru copii, frunze de busuioc, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc cu piersici, Bourbon și busuioc, Proaspăt busuioc ricotta iaurt Dip cu piersici, și Cotlet De Porc Cu Piersici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentați Generos Cotletele de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cotlet De PorcCotlet De Porc
2
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie de 12 inci la foc mare până când fumați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați Cotletele de porc și gătiți până când prima parte este rumenită frumos, 4 până la 6 minute. Întoarceți și continuați să gătiți până când temperatura internă înregistrează 145 de grade F pe un termometru cu citire instantanee, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Transferați pe o farfurie și cort cu folie. Nu ștergeți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Reduceți focul la mediu scăzut și adăugați piersicile, coaja de lămâie, zahărul, sarea și fulgii de chili uscați. Amestecați ușor până când piersicile încep să se înmoaie, dar nu își pierd forma, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Împărțiți spanacul între două farfurii și puneți Cotletele de porc deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
7
Turnați sucurile din farfurie înapoi în tigaie și adăugați unt și suc de lămâie. Gatiti, razuind orice bucati rumenite din partea de jos a tigaiei si rotind tigaia pana cand untul este topit si incorporat in sos. Condimentează după gust cu sare și piper. Se amestecă jumătate de busuioc. Împărțiți piersicile între cele două farfurii și apoi turnați sucurile de tigaie deasupra și presărați cu busuioc rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista