Cotlet de porc cu mere, ceapă și cartofi dulci
Cotletele de porc cu mere, ceapă și cartofi dulci necesită în jur 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 370 calorii. Pentru $2.19 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de ceapă, sare și piper, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de porc fiert cu cartofi dulci și mere, Cotlet de porc cidru-Dijon cu cartofi dulci prăjiți și mere, și Piure de cartofi dulci, cotlet de porc cu sos de cidru, mere Sotate și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Condimentați Cotletele de porc cu sare și piper după gust și aranjați într-o tigaie sigură pentru cuptor mediu. Top cotlete de porc cu ceapă, cartofi dulci și mere.
Se presară cu zahăr brun. Se condimentează cu 2 lingurițe de piper și 1 linguriță de sare.
Acoperiți și coaceți 1 oră în cuptorul preîncălzit, până când cartofii dulci sunt fragede și Cotletele de porc au atins o temperatură internă de 145 grade F (63 grade C).
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.