Cotlet de porc cu mere, ceapă și cartofi dulci

Cotlet de porc cu mere, ceapă și cartofi dulci
Cotletele de porc cu mere, ceapă și cartofi dulci necesită în jur 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 370 calorii. Pentru $2.19 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de ceapă, sare și piper, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de porc fiert cu cartofi dulci și mere, Cotlet de porc cidru-Dijon cu cartofi dulci prăjiți și mere, și Piure de cartofi dulci, cotlet de porc cu sos de cidru, mere Sotate și ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Condimentați Cotletele de porc cu sare și piper după gust și aranjați într-o tigaie sigură pentru cuptor mediu. Top cotlete de porc cu ceapă, cartofi dulci și mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cartofi DulciCartofi Dulci
Cotlet De PorcCotlet De Porc
MărMăr
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
3
Se presară cu zahăr brun. Se condimentează cu 2 lingurițe de piper și 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
PiperPiper
SareSare
4
Acoperiți și coaceți 1 oră în cuptorul preîncălzit, până când cartofii dulci sunt fragede și Cotletele de porc au atins o temperatură internă de 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista