Cotlet de porc cu crustă de ierburi cu rubarbă condimentată înăbușită și țelină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că dați o încercare de carne de porc cu crustă de ierburi, cu rubarbă condimentată și țelină. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 231 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,18 USD pe porție. Un amestec de ghimbir, oțet, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rubarbă condimentată înăbușită și țelină, Cotlet De Porc Cu Crustă De Ierburi, și Cotlet De Porc Cu Crustă De Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Rubarbă condimentată înăbușită și țelină
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2
Combinați ceapa, stafidele, ghimbirul, coaja, bulionul de pui, oțetul, untul și zaharurile într-o cratiță; se aduce la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați rubarba și țelina; acoperi; reduceți căldura. Se fierbe ușor până când rubarba este fragedă, dar nu se destramă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4
Scoateți rubarba din lichid și lăsați-o deoparte. Continuați să fierbeți lichidul până când s-a îngroșat și s-a redus și țelina este fragedă, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
5
Transferați într-un castron și readuceți rubarba gătită în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Se lasă să se răcească și se răcește până este nevoie. Legumele fierte pot fi făcute înainte și vor dura câteva zile refrigerate într-un recipient etanș.Carne De Porc Cu Crustă De Ierburi
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Așezați coapsele de porc pe un raft într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
9
Combinați ingredientele rămase într-un mortar și pistil și procesați până când se obține o pastă groasă. Masați amestecul pe coapsa de porc, acoperind toată carnea și grăsimea.Prăjiți carnea de porc timp de 20 de minute. Reduceți căldura la 400 de grade F și prăjiți încă aproximativ 40 de minute. Testați pentru coacere folosind un termometru cu citire instantanee. Când temperatura internă atinge 145 de grade F, scoateți friptura din cuptor. Lăsați-l să stea aproximativ 20 de minute. Temperatura ar trebui să crească la aproximativ 155 de grade F. sculptați friptura și serviți cu legumele fierte pe lateral.Alternativ, acest lucru este, de asemenea, excelent servit la temperatura camerei, al fresco!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Carne De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ