Cotlet de porc cu crustă de fenicul cu cartofi și șalotă
Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 4 și costă 94 de cenți pe porție. O porție conține 180 de calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de cartofi Yukon gold, șalotă, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc cu crustă de fenicul cu salată de țelină de iarnă, Cotlet de porc cu crustă de fenicul cu cartofi prăjiți și pere, și Cotlet de porc prăjit într-o oală cu fenicul și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. prăjiți semințele de fenicul într-o tigaie mică uscată la căldură medie, aruncând des, până când sunt parfumate, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
2
Lasă să se răcească.
3
Combinați semințele de fenicul, usturoiul, boiaua și 2 linguri de ulei într-un castron mic. Condimentați carnea de porc cu sare și piper și puneți-o într-o pungă de plastic sigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Semințe De Fenicul
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
Bol
4
Adăugați amestec de condimente; sigilați punga și întoarceți-o la strat.
5
Lasă să stea cel puțin30 de minute.
6
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, de preferință fontă, la foc mediu-mare. Gatiti Cotletele de porc pana Lamaro auriu pe 1 parte, aproximativ 4 minute; întoarce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați cartofi și șalotă în tigaie;condimentează cu sare și piper și aruncă la coatin pan drippings. Gatiti, aruncand ocazional cartofiși șalotă, până când carnea de porc este aurie pe a doua parte, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cartofi
Ceapă Eșalotă
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Se transferă la cuptor și se prăjește până când cartofiisunt fragede și un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a cotletelor registers135 buc.f, 10-15 minute. (Dacă cartofii au nevoie de mai mult timp, transferați cotletele pe o farfurie și continuați să prăjiți cartofii până se înmoaie; transferați cotletele înapoi în tigaie când cartofii sunt gata.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
9
Scoateți tigaia din cuptor și amestecați în pătrunjelși oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
10
Lăsați Cotletele de porc să se odihnească 5 minuteîn tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Transferați cotletele pe o tăietură; tăiați carneadin oase și felie împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
12
Servițicu cartofi, șalotă și orice suc de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Ceapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Faceți înainte: Cotletele de porc pot fi marinate1 zi înainte. Păstrați la rece.