Cotlet de porc cu crustă de fenicul cu cartofi și șalotă
Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 4 și costă 94 de cenți pe porție. O porție conține 180 de calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de cartofi Yukon gold, șalotă, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc cu crustă de fenicul cu salată de țelină de iarnă, Cotlet de porc cu crustă de fenicul cu cartofi prăjiți și pere, și Cotlet de porc prăjit într-o oală cu fenicul și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. prăjiți semințele de fenicul într-o tigaie mică uscată la căldură medie, aruncând des, până când sunt parfumate, aproximativ 4 minute.
Combinați semințele de fenicul, usturoiul, boiaua și 2 linguri de ulei într-un castron mic. Condimentați carnea de porc cu sare și piper și puneți-o într-o pungă de plastic sigilabilă.
Adăugați amestec de condimente; sigilați punga și întoarceți-o la strat.
Lasă să stea cel puțin30 de minute.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, de preferință fontă, la foc mediu-mare. Gatiti Cotletele de porc pana Lamaro auriu pe 1 parte, aproximativ 4 minute; întoarce.
Adăugați cartofi și șalotă în tigaie;condimentează cu sare și piper și aruncă la coatin pan drippings. Gatiti, aruncand ocazional cartofiși șalotă, până când carnea de porc este aurie pe a doua parte, aproximativ 4 minute.
Se transferă la cuptor și se prăjește până când cartofiisunt fragede și un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a cotletelor registers135 buc.f, 10-15 minute. (Dacă cartofii au nevoie de mai mult timp, transferați cotletele pe o farfurie și continuați să prăjiți cartofii până se înmoaie; transferați cotletele înapoi în tigaie când cartofii sunt gata.)
Scoateți tigaia din cuptor și amestecați în pătrunjelși oțet.
Lăsați Cotletele de porc să se odihnească 5 minuteîn tigaie.
Transferați cotletele pe o tăietură; tăiați carneadin oase și felie împotriva bobului.
Servițicu cartofi, șalotă și orice suc de tigaie.
Faceți înainte: Cotletele de porc pot fi marinate1 zi înainte. Păstrați la rece.
Per porție: 390 calorii, 20 g grăsimi, 3 g fibre