Cotlet De Porc Cu Ceapă Franceză
Cotlet de porc ceapa franceză ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 495 calorii, 40g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 225 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de sherry, lapte, amestec de supă de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Cotlet De Porc Cu Ceapă Franceză, Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, și Cotlet De Porc Fiert Cu Miere Cu Pere, Ceapă Roșie, Feta Și Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu și rumeniți Cotletele de porc, 5 până la 8 minute pe fiecare parte.
Se amestecă crema de supă de ciuperci, amestecul de supă de ceapă uscată, laptele și sherry împreună într-un castron și se toarnă peste Cotletele de porc; acoperiți și reduceți focul la mediu-mic. Fierbeți până când Cotletele de porc sunt fragede și nu mai sunt roz în interior, 15 până la 20 de minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.