Cotlet De Porc Cu Aromă De Whisky Cu O Singură Tigaie
Cotletele de porc cu aromă de whisky cu o singură tigaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 455 calorii, 40g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $3.67 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, făină, ciuperci pre și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ O Tigaie Măr Scorțișoară Cotlet De Porc, Miere-Muștar Foaie Tigaie Cotlet De Porc, și Cotlet de porc, cartofi și fasole verde.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic.
Presărați carnea de porc cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc; saut 5 minute pe fiecare parte sau până la aur.
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Adăugați ceapa și ciupercile în tigaie; saut timp de 3 minute. Adăugați cu grijă whisky în tigaie; gătiți timp de 1 minut sau până când lichidul aproape se evaporă. Se amestecă amestecul de smântână în tigaie. Întoarceți carnea de porc în tigaie; sos de lingură peste carne de porc.
Înfășurați mânerul tigaiei cu folie. Acoperiți și coaceți la 300 timp de 1 oră.