Cum se fac clătite instantanee de cartofi
Cum sa faci clatite de cartofi Instant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 139 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de apă, arpagic, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Fă-Ți Propriul Amestec Instant De Fulgi De Ovăz, Amestec instant de clătite pentru clătite cu zară, și Cum sa faci chiftele în oală Instant-Low Carb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună apa, oul și sarea într-un bol mare până când sarea s-a dizolvat. Se amestecă fulgii de cartofi uscați până se încorporează. Se amestecă 1 lingură de arpagic tocat; condimentează cu piper negru și piper cayenne.
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Rotiți tigaia pentru a combina.
Împărțiți amestecul de cartofi în patru porții egale și formați în clătite.
Așezați clătitele în tigaie și reduceți focul la mediu. Gatiti pana se formeaza o crusta bine rumenita pe fundul clatitelor, aproximativ 10 minute. Întoarceți fiecare clătită și aplatizați ușor. Gatiti pana cand alte parti sunt rumenite, inca 7-8 minute.
Transferați pe farfurie; topiți fiecare clătită cu o păpușă de smântână și presărați fiecare cu 3/4 linguriță de arpagic.