Cotlet de porc Capri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,66 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 372 calorii, 35g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de zahăr, apă, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tartă portocalie, stil Capri: Torta d ' arancia di Capri, Tort De Ciocolată Capri, și Paste Capri De Pui.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu și rumeniți Cotletele de porc pe ambele părți. Se condimentează cu rozmarin și praf de usturoi. Într-un castron, amestecați apa, oțetul, zahărul și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cotlet De Porc
Grăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă peste Cotletele de porc. Reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
3
Se toarnă sucul de roșii în tigaie și se amestecă în sosul de ardei iute. Condimentează Cotletele de porc cu sare și piper. Acoperiți și continuați să gătiți carnea de porc 35 de minute, la o temperatură internă de 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Cotlet De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți frunza de dafin din tigaie. Se amestecă fasolea verde și ciupercile în amestecul de suc de roșii și se gătește până se încălzește. Topim Cotletele de porc cu fasole verde și ciuperci și acoperim cu amestecul de suc de roșii pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca 7Cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.