Cotlet de porc Cajun cu Kale

Cotlet de porc Cajun cu Kale
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și întreg 30 fel principal? Cotletele de porc Cajun cu Kale ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.05 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 508 calorii, 46G de proteine, și 25g de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Dacă aveți kale, conserve de roșii, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este uimitor. Încercați Cotlet De Porc Cajun, Cotlet De Porc Sufocat Cajun, și Cotlet De Porc Condimentat Cajun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Bateti 1 lingura fiecare ulei de masline, praf de chili si sos fierbinte intr-un bol. Condimentează Cotletele de porc cu 1/2 linguriță de sare. Străpungeți cotletele peste tot cu o furculiță și frecați cu amestecul de condimente pe ambele părți; așezați pe un raft așezat peste o foaie de copt. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-un cuptor olandez sau oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Adăugați țelina, ceapa, usturoiul și restul de 2 linguri de pudră de chili. Gatiti, amestecand, pana cand legumele sunt translucide, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați bulionul de pui și roșiile în oală. Gatiti, amestecand ocazional, pana se reduce cu aproximativ o treime, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați fasolea și varza; aruncați pentru a acoperi. Reduceți focul la mediu, acoperiți și gătiți până când varza este fragedă, aproximativ 7 minute. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
KaleKale
7
Adăugați până la 1/2 cană de apă dacă amestecul pare uscat.) Condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Între timp, fierbeți carnea de porc până se rumenesc, 4 până la 6 minute. Flip; se fierbe până se fierbe, încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
9
Se servește cu varza și fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
KaleKale
10
Fotografie realizată de Justin Walker

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Lapis luna Chardonnay cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate94
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista