Cotlet de porc Cajun cu Kale

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și întreg 30 fel principal? Cotletele de porc Cajun cu Kale ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.05 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 508 calorii, 46G de proteine, și 25g de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Dacă aveți kale, conserve de roșii, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este uimitor. Încercați Cotlet De Porc Cajun, Cotlet De Porc Sufocat Cajun, și Cotlet De Porc Condimentat Cajun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateti 1 lingura fiecare ulei de masline, praf de chili si sos fierbinte intr-un bol. Condimentează Cotletele de porc cu 1/2 linguriță de sare. Străpungeți cotletele peste tot cu o furculiță și frecați cu amestecul de condimente pe ambele părți; așezați pe un raft așezat peste o foaie de copt. Pune deoparte.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-un cuptor olandez sau oală mare la foc mediu-mare.
Adăugați țelina, ceapa, usturoiul și restul de 2 linguri de pudră de chili. Gatiti, amestecand, pana cand legumele sunt translucide, aproximativ 8 minute.
Adăugați bulionul de pui și roșiile în oală. Gatiti, amestecand ocazional, pana se reduce cu aproximativ o treime, aproximativ 7 minute.
Adăugați fasolea și varza; aruncați pentru a acoperi. Reduceți focul la mediu, acoperiți și gătiți până când varza este fragedă, aproximativ 7 minute. (
Adăugați până la 1/2 cană de apă dacă amestecul pare uscat.) Condimentează cu sare.
Între timp, fierbeți carnea de porc până se rumenesc, 4 până la 6 minute. Flip; se fierbe până se fierbe, încă 2 minute.
Se servește cu varza și fasolea.
Fotografie realizată de Justin Walker