Cotlet De Porc Balsamic
Cotletele de porc balsamice necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 418 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $1.88 pe portie. Această rețetă de la Allrecipes are 2 fani. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlet De Porc Balsamic, Cotlet De Porc Prăjit Balsamic, și Cotlet de porc cu oțet balsamic pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.