Cotlet de porc Ala Tuscan este un fără lactate felul principal. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 465 calorii, 47G de proteine, și 22g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, usturoi, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet De Porc Toscan, Cotlet De Porc Parmezan Toscan, și Cotlet De Porc Prăjit Cu Ierburi Toscane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În vasul superficial, amestecați făina, sarea și piperul. Într-un alt vas superficial, bateți oul cu furculița. Înmuiați Cotletele de porc în ou, apoi acoperiți cu amestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cotlet De Porc
Făină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
2
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați cotlet de porc; gatiti 2-3 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
4
Scoateți carnea de porc din tigaie; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Așezați usturoiul în tigaie; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă roșiile, bulionul, oțetul, busuiocul și caperele. Întoarceți Cotletele de porc în tigaie. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Capac; se fierbe 13 până la 15 minute sau până când carnea de porc nu mai este roz și termometrul introdus în centru citește 160 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Tomate
Oțet
Capere
Usturoi
Busuioc
Bulion
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie
6
Pentru a servi, puneți amestecul de roșii peste Cotletele de porc.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.