Cotlet de miel marinat cu vin cu salată de fenicul
Cotletul de miel marinat cu vin cu salată de fenicul este un fără gluten și דל פחמימות, felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 75g de grăsime, și un total de 1024 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.92 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți cotlet de miel, bulbi de fenicul—frunze și tulpini rezervate, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet de miel marinat cu muștar și vin, Fripturi de miel marinate cu vin roșu cu chipsuri, și Cotlete De Miel Marinate.
Instrucțiuni
Tăiați subțire tulpinile de fenicul. Tăiați mărunt suficient de frunze pentru a face 3 linguri. Într-un vas superficial, combinați tulpinile, vinul, usturoiul, coaja de lămâie și ardeiul roșu.
Adăugați Cotletele de miel și întoarceți-le la strat.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră, întorcând cotletele o dată la jumătate.
Se usucă Cotletele de miel. Se strecoară 1/2 cană de marinată și se rezervă. Într-o tigaie foarte mare, încălziți 2 linguri de ulei. Condimentați cotletele cu sare și piper, adăugați-le în tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc, 4 minute. Întoarceți cotletele, reduceți focul la moderat și gătiți până la mediu-rar, 4 minute; transferați pe o farfurie și lăsați să se odihnească.
Se toarnă grăsimea din tigaie.
Adăugați 1/2 cană rezervată de marinată și fierbeți la foc mare, răzuind bucățile rumenite de pe fundul tigaiei, până se reduc la jumătate, aproximativ 2 minute.
Adăugați bulionul de pui și fierbeți până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 4 minute. Reduceți focul la minim și amestecați frache-ul crme.
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați 1 lingură de frunze de fenicul tocate și condimentați cu sare.
Într-un castron, aruncați bulbul de fenicul feliat cu sucul de lămâie și restul de 2 linguri fiecare din ulei și frunze. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați salata în farfurii și acoperiți cu cotletele. Puneți sosul peste cotlet și serviți.