Cotlet de miel marinat cu vin cu salată de fenicul

Cotlet de miel marinat cu vin cu salată de fenicul
Cotletul de miel marinat cu vin cu salată de fenicul este un fără gluten și דל פחמימות, felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 75g de grăsime, și un total de 1024 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.92 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți cotlet de miel, bulbi de fenicul—frunze și tulpini rezervate, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet de miel marinat cu muștar și vin, Fripturi de miel marinate cu vin roșu cu chipsuri, și Cotlete De Miel Marinate.

Instrucțiuni

1
Tăiați subțire tulpinile de fenicul. Tăiați mărunt suficient de frunze pentru a face 3 linguri. Într-un vas superficial, combinați tulpinile, vinul, usturoiul, coaja de lămâie și ardeiul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
2
Adăugați Cotletele de miel și întoarceți-le la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
3
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră, întorcând cotletele o dată la jumătate.
4
Se usucă Cotletele de miel. Se strecoară 1/2 cană de marinată și se rezervă. Într-o tigaie foarte mare, încălziți 2 linguri de ulei. Condimentați cotletele cu sare și piper, adăugați-le în tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc, 4 minute. Întoarceți cotletele, reduceți focul la moderat și gătiți până la mediu-rar, 4 minute; transferați pe o farfurie și lăsați să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Salote Mari8 Salote Mari
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se toarnă grăsimea din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați 1/2 cană rezervată de marinată și fierbeți la foc mare, răzuind bucățile rumenite de pe fundul tigaiei, până se reduc la jumătate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați bulionul de pui și fierbeți până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 4 minute. Reduceți focul la minim și amestecați frache-ul crme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
8
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați 1 lingură de frunze de fenicul tocate și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Într-un castron, aruncați bulbul de fenicul feliat cu sucul de lămâie și restul de 2 linguri fiecare din ulei și frunze. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
11
Transferați salata în farfurii și acoperiți cu cotletele. Puneți sosul peste cotlet și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista