Cotlet De Miel La Grătar Cu Mentă
Cotletul de miel la grătar cu mentă este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 222 calorii, 31g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru $ 3.75 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, iaurt, cotlet de miel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 76%. Rețete similare includ Cotlete de miel la grătar și Chimichurri de mentă, Cotlete De Miel La Grătar Cu Mentă Proaspătă, și Cotlete De Miel Cu Mentă La Grătar.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic.
Tăiați grăsimea din miel. Frecați jumătățile de lămâie pe ambele părți ale mielului. Înveliți grătarul cu spray de gătit și așezați-l pe grătar peste cărbuni fierbinți (350 până la 400).
Așezați mielul pe raft; grătar, acoperit, 5 minute. Întoarceți mielul; întindeți amestecul de mentă uniform peste miel. Gatiti 5 minute suplimentare sau la gradul dorit de coacere.
Garnisiți cu crengute de mentă, dacă doriți.
Notă: într-o dietă sănătoasă pentru inimă, nu mai mult de 30% din calorii ar trebui să provină din grăsimi. Dar nu toate alimentele pe care le consumi trebuie să se încadreze sub limita de 30%. De exemplu, atunci când serviți cotlete de miel (care sunt în mod natural mai mari în grăsimi), asigurați-vă că serviți o farfurie cu conținut scăzut de grăsimi, cum ar fi pastele sau orezul, pentru a vă menține procentul total de grăsime la un nivel sănătos.