Cotlet de miel cu sos Balsamic de cireșe și mentă

Cotlet de miel cu sos Balsamic de cireșe și mentă
Cotletele de miel cu sos Balsamic de cireșe și mentă sunt un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 163 calorii. Un amestec de sare, mentă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Cotlete de miel cu sos de mentă de cireșe, Cotlete de miel marinate la grătar cu roșii cherry balsamice, și Cotlete De Miel Marinate La Grătar Cu Roșii Cherry Balsamice.

Instrucțiuni

1
Se amestecă cireșele proaspete împreună cu zahărul și maceratul în timp ce se rumenesc cotletele. Dacă folosiți cireșe congelate, amestecați cu sucuri și zahăr și dezghețați, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
ZahărZahăr
2
Pat miel uscat si se presara cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MielMiel
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi saut 4 cotlete, întorcându-se o dată, aproximativ 6 minute în total pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați pe o farfurie și acoperiți ușor cu folie. Gatiti si transferati restul de 4 cotlete in acelasi mod.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Se toarnă grăsimea din tigaie și se adaugă uleiul de lingură rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se încălzește până la cald, dar nu se fumează, apoi se fierbe, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
7
Adăugați cireșe cu sucuri, bulion și oțet și aduceți la fierbere, amestecând ocazional și răzuind bucăți maro, apoi reduceți căldura și fierbeți 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
OțetOțet
BulionBulion
8
Se adaugă sare și piper după gust, apoi se adaugă unt și 2 linguri de mentă, amestecând doar până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
MentăMentă
9
Se toarna sosul peste cotlet si se presara cu restul de 2 linguri de menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
MentăMentă
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista