Cotlet de miel cu sos Balsamic de cireșe și mentă
Cotletele de miel cu sos Balsamic de cireșe și mentă sunt un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 163 calorii. Un amestec de sare, mentă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Cotlete de miel cu sos de mentă de cireșe, Cotlete de miel marinate la grătar cu roșii cherry balsamice, și Cotlete De Miel Marinate La Grătar Cu Roșii Cherry Balsamice.
Instrucțiuni
Se amestecă cireșele proaspete împreună cu zahărul și maceratul în timp ce se rumenesc cotletele. Dacă folosiți cireșe congelate, amestecați cu sucuri și zahăr și dezghețați, aproximativ 1 1/2 ore.
Pat miel uscat si se presara cu sare si piper.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi saut 4 cotlete, întorcându-se o dată, aproximativ 6 minute în total pentru mediu-rar.
Transferați pe o farfurie și acoperiți ușor cu folie. Gatiti si transferati restul de 4 cotlete in acelasi mod.
Se toarnă grăsimea din tigaie și se adaugă uleiul de lingură rămas.
Se încălzește până la cald, dar nu se fumează, apoi se fierbe, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Adăugați cireșe cu sucuri, bulion și oțet și aduceți la fierbere, amestecând ocazional și răzuind bucăți maro, apoi reduceți căldura și fierbeți 3 minute.
Se adaugă sare și piper după gust, apoi se adaugă unt și 2 linguri de mentă, amestecând doar până se topește untul.
Se toarna sosul peste cotlet si se presara cu restul de 2 linguri de menta.