Cotlet crocant de porc

Cotlet crocant de porc
Rețeta de cotlet crocante de porc se poate face în aproximativ 1 oră și 5 minute . Pentru 1,6 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 360 de calorii . Această rețetă de la Allrecipes necesită ulei vegetal, unt, ardei cayenne și mușchi complet de porc. 37 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 79% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlet crocant de porc , Tonkatsu: Cotlet crocant de porc și Cotlet crocant de porc cu salată de Kimchi .

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de porc între două foi de plastic greu (pungile de congelare resigilabile funcționează bine) pe o suprafață solidă și plană. Bateți ferm carnea de porc cu partea netedă a unui ciocan de carne până la o grosime de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Lapte Rece, Sau Mai Mult După Nevoie1 1/2 Cană De Lapte Rece, Sau Mai Mult După Nevoie
Lapte Rece, Sau Mai Mult După NevoieLapte Rece, Sau Mai Mult După Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
2
Pune bucățile de porc pe o farfurie și condimentează ambele părți generos cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschi Complet De PorcMuschi Complet De Porc
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
3
Presărați 2 linguri de făină peste bucățile de porc, acoperind ușor ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 BucățiMuschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
4
Se toarnă ouăle peste carnea de porc, întorcându-le să se învelească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5
Transferați bucățile de porc într-un castron umplut cu pesmet panko. Apăsați pesmetul ferm în carne pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Transferați cotletele pane într-o farfurie curată, acoperiți cu plastic și lăsați la frigider pentru 15 minute.
7
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă murăturile, ardeiul jalapeno și ceapa verde; gătiți și amestecați până când ceapa se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Presărați 1 1/2 lingură de făină. Gatiti si amestecati 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
9
Se amestecă încet 2 până la 3 linguri de lapte rece, amestecând constant. Se amestecă laptele rămas, sosul Worcestershire și piper negru. Se fierbe la foc mic timp de 5 minute. Gustați și ajustați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
10
Încinge jumătate din uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Adăugați 4 cotlet de porc pane și gătiți până când carnea de porc nu mai este roz în interior, iar crusta este bine rumenită, 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De PorcCotlete De Porc
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
12
Transferați pe farfurie tapetată cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
13
Se presară cu sare. Repetați cu restul de ulei vegetal și cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Cotlete De PorcCotlete De Porc
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista