Fripturi de carne de vânat marinate ale lui Emily

Fripturi de carne de vânat marinate ale lui Emily
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Fripturile de vânat marinate ale lui Emily ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 289 calorii. Pentru $ 3.22 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. 31 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de fripturi de vânat, cimbru, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fripturi De Deget De Vânat, Fripturi de cerb și sos (vânat), și Fripturi de vânat cu sos de ciuperci sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți sosul Worcestershire, sosul de soia, sucul de lămâie, ceapa, fulgii de ardei roșu, muștarul uscat, sarea, cimbrul, ardeiul negru, usturoiul și sosul de ardei iute împreună într-un bol; se toarnă într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Pudră De MuștarPudră De Muștar
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați fripturi de vânat, înveliți cu marinata, strecurați pentru a îndepărta excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VânatFriptură De Vânat
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
3
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Scoateți carnea de vânat din marinată și scuturați excesul. Aruncați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
VânatVânat
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
5
Gătiti fripturile până când sunt ferme, fierbinți în centru și doar întorcându-se de la roz la gri, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească 150 de grade F (65 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Anthem Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții2
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista