Costas Piața Franceză Gogoși (Beignets)
Gogoșile de pe piața franceză Costas (Beignets) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Această rețetă servește 12. O porție conține 463 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de scurtare, ulei vegetal, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 40%. Rețete similare includ Buttermilk Beignets-Gogoși Franceze, Sandvișuri De Piață Franceză, și Pâine De Carne De Piață Franceză.
Instrucțiuni
Se toarnă 1/2 cană de apă la temperatura camerei într-un castron mic.
Presărați drojdia peste apă și lăsați să stea aproximativ 5 minute pentru a se dizolva.
Combinați scurtarea, zahărul și sarea într-un castron mare.
Se toarnă apa clocotită peste amestecul de scurtare și apoi se amestecă laptele evaporat. Așteptați ca amestecul să se răcească până când este călduț. Apoi, adăugați amestecul de drojdie și apă și ouăle bătute.
Se amestecă încet în făină până când aluatul formează o bilă. Acoperiți aluatul cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de 30 de minute până la 1 oră.
Lucrând cu o porție mică (puțin mai mare decât o minge de baseball) la un moment dat, întindeți aluatul gros de 1/8 inch.
Tăiați aluatul întins în fâșii de 2 până la 3 inci lățime, apoi tăiați din nou în direcția opusă și într-un unghi, făcând forme de diamant.
Încălziți uleiul pentru prăjire într-o tigaie adâncă și largă, cu fund greu, la foc mediu-mare, la 360 de grade F (180 de grade C).
Glisați aluatul încet în ulei pentru a evita stropirea și prăjirea adâncă până când se umflă și se rumenesc, 3 până la 5 minute. Îndepărtați cu grijă pe un suport cu prosoape de hârtie dedesubt și lăsați să se răcească până când le puteți manipula.
Așezați într-o pungă de hârtie curată cu zahăr de cofetari și agitați ușor până când este acoperită generos sau, folosiți o sită pentru a pudra beignets cu zahăr pudră.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Calvet Cremant de Bordeaux brut ros nr. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose]()
Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose
Culoarea somonului strălucitor, cu un nas elegant de zmeură și cassis. Bule foarte fine și persistente, care tachinează gura și finisajul minunat al aromelor clare, rotunde, fructate. Bucurați-vă de Calvet Brut Rose oricând ca aperitiv, amestec de cocktailuri, libație de brunch sau pentru orice cauză de sărbătoare.