Corvina Cacerola (caserola de pește ecuadoriană) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 102G de proteine, 209g de grăsime, și un total de 3215 calorii. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 1 și costă $11.88 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de annatto, sare grosieră, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este destul de bun. Încercați Caserola De Vinete Din Nicaragua (Cacerola De Berenja), Corvina Tradițională, și Fanesca (Pudră De Post Ecuadoriană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Radeți pătlaginele, separând o pătlagină rasă de restul.Ungeți un vas de copt pyrex suficient de mare pentru a conține toate ingredientele.Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.Măcinați fin alunele și dizolvați-le în 1/2 cană de apă (acest lucru nu este menit să fie unt de arahide, deși, într-un vârf, l-ați putea folosi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Se caleste ceapa intr-o uncie de unt la foc mediu pana se inmoaie, apoi se ia de pe foc si se adauga ardeii, rosiile si fileurile de peste taiate bucati; se adauga amestecul de arahide, oregano si zaharul si se amesteca bine.Se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte.Aduceți 3 și 1/2 căni de apă la fiert cu 2 uncii de unt, puțin piper ras și o linguriță de manteca(ulei de annato); de îndată ce fierbe, adăugați cele trei pătlagine rase și gătiți, amestecând frecvent până se formează un amestec neted și relativ gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
File De Pește
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Așezați jumătate din amestecul de pătlagină în tigaia pregătită, netezindu-l astfel încât fundul vasului de copt să fie acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Puneți amestecul de pește deasupra și apoi acoperiți amestecul de pește cu pătlagina rămasă paste.In o tigaie sotată la foc mediu, topiți restul de patru uncii de unt și linguriță de manteca; adăugați cel rămas pătlagină rasă și sotati până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Întindeți acest amestec peste partea superioară a caserolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Coaceți caserola până se rumenesc, aproximativ o oră.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.