Coroana prăjită de carne de porc cu umplutură de castane
Coroana friptură de porc cu umplutură de castane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 6.44 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 115g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 973 calorii. Această rețetă servește 8. Dacă aveți țelină, strop de sare, condimente de păsări de curte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până pâine franceză ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Pâine Franceză ca desert. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coroana prăjită de carne de porc cu umplutură de cârnați de castan, Arțar și Calvados - friptură de coroană de porc glazurată cu piure de mere-castan, și Crown Friptură De Porc Cu Umplutură De Afine.
Instrucțiuni
1
Ungeți friptura cu ulei; presărați pe toate părțile cu 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2
Așezați friptura, oasele se termină, într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometru pentru carne, asigurându-vă că nu atinge grăsimea sau osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fasole Cannelloni, Scursa
3
Coaceți la 475 timp de 15 minute; reduceți temperatura cuptorului la 325 și coaceți 1 oră și 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Între timp, cârnați maronii într-o tigaie mare antiaderentă, amestecând până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți din tigaie, rezervând 1 lingură de picături în tigaie; scurgeți. Gatiti ceapa, telina si usturoiul in tigaie la foc mediu-mare, amestecand constant, pana se inmoaie; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Combinați cârnații, amestecul de ceapă, cuburile de pâine și următoarele 6 ingrediente, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Se toarnă jumătate și jumătate peste umplutură, amestecând ușor până se amestecă. Lingura 3 cani umplutura în centrul de friptură, mounding ușor. Acoperiți umplutura și capetele expuse ale coastelor cu folie de aluminiu; lingurați umplutura rămasă într-un vas de copt uns de 11" x 7" x 1 1/2".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Coaceți friptura și vasul de umplutură la 325 timp de 40 de minute sau până când termometrul înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Transferați friptura pe un platou mare de servire; îndepărtați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Lăsați să stea 10 minute înainte de sculptură.
11
Garnisiți, dacă doriți.
12
* Pentru a vă prăji propriile castane, veți avea nevoie de castane proaspete de 1 kilogram.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
13
Tăiați o fantă în fiecare coajă de castan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
14
Așezați pe o foaie de copt ung.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
15
Coaceți la 400 timp de 15 minute; rece. Aruncați cochilii.