Coroana friptură de miel
Coroana friptură de miel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă 18 cenți pe porție. O porție conține 21 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați coriandru măcinat, muștar dijon, miel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Coroana friptură de miel, Coroana friptură de miel, și Crown friptură de miel cu ierburi proaspete.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.;
Faceți o tăietură pe partea grasă a coastelor, perpendiculară pe ele, la aproximativ 2 1/2 inci în jos de capetele coastei.
Tăiați grăsimea până la oasele coastei. Întoarceți suportul la capăt, cu oasele orientate în sus și împingeți un cuțit prin carne între fiecare coastă, folosind tăietura inițială ca ghid pentru cuțit.
Tăiați partea fiecărei coaste pentru a îndepărta excesul de grăsime dintre fiecare coastă. Folosind sfoară puternică de bucătărie, înfășurați sfoara în jurul fiecărei coaste de la bază, cea mai apropiată de carne și trageți pentru a îndepărta toată grăsimea rămasă și tendonul din osul coastei. Îndoiți fiecare raft într-un semicerc (partea de carne și partea de grăsime) și folosind sfoară de bucătărie legați-le împreună la bază și centru, pentru a ține rafturile împreună. Capetele coastei trebuie împinse spre exterior pentru a crea aspectul unei coroane. Frecați mielul cu uleiul de măsline.
Combinați sarea, piperul, usturoiul, cimbrul și coriandrul și apăsați peste tot mielul.
Așezați friptura într-o tigaie Bundt, cu centrul tigaiei venind prin mijlocul fripturii.
Așezați pe raftul din mijloc al cuptorului și gătiți timp de 30 până la 35 de minute, până când carnea atinge o temperatură internă de 130 de grade F. Aceasta este de aproximativ 8 până la 12 minute pe kilogram.
Scoateți din cuptor, transferați friptura într-un suport, acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați carnea să se odihnească 20 de minute. În timp ce carnea se odihnește, adăugați oțetul de sherry, muștarul și rozmarinul la sucurile care s-au acumulat în tigaia Bundt în timp ce gătiți. Se amestecă pentru a combina. Gustați și reglați condimentele, după cum este necesar.
Tăiați șirul departe de friptură și așezați umplutura gătită, orezul sau orzul în centru, Dacă doriți.
Serviți sosul cald cu friptura.;