Coroana friptură de miel

Coroana friptură de miel
Coroana friptură de miel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă 18 cenți pe porție. O porție conține 21 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați coriandru măcinat, muștar dijon, miel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Coroana friptură de miel, Coroana friptură de miel, și Crown friptură de miel cu ierburi proaspete.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.;
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1
Faceți o tăietură pe partea grasă a coastelor, perpendiculară pe ele, la aproximativ 2 1/2 inci în jos de capetele coastei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
2
Tăiați grăsimea până la oasele coastei. Întoarceți suportul la capăt, cu oasele orientate în sus și împingeți un cuțit prin carne între fiecare coastă, folosind tăietura inițială ca ghid pentru cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Tăiați partea fiecărei coaste pentru a îndepărta excesul de grăsime dintre fiecare coastă. Folosind sfoară puternică de bucătărie, înfășurați sfoara în jurul fiecărei coaste de la bază, cea mai apropiată de carne și trageți pentru a îndepărta toată grăsimea rămasă și tendonul din osul coastei. Îndoiți fiecare raft într-un semicerc (partea de carne și partea de grăsime) și folosind sfoară de bucătărie legați-le împreună la bază și centru, pentru a ține rafturile împreună. Capetele coastei trebuie împinse spre exterior pentru a crea aspectul unei coroane. Frecați mielul cu uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
4
Combinați sarea, piperul, usturoiul, cimbrul și coriandrul și apăsați peste tot mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Așezați friptura într-o tigaie Bundt, cu centrul tigaiei venind prin mijlocul fripturii.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
6
Așezați pe raftul din mijloc al cuptorului și gătiți timp de 30 până la 35 de minute, până când carnea atinge o temperatură internă de 130 de grade F. Aceasta este de aproximativ 8 până la 12 minute pe kilogram.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți din cuptor, transferați friptura într-un suport, acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați carnea să se odihnească 20 de minute. În timp ce carnea se odihnește, adăugați oțetul de sherry, muștarul și rozmarinul la sucurile care s-au acumulat în tigaia Bundt în timp ce gătiți. Se amestecă pentru a combina. Gustați și reglați condimentele, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Tăiați șirul departe de friptură și așezați umplutura gătită, orezul sau orzul în centru, Dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
9
Serviți sosul cald cu friptura.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista